Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

Και να που ήρθε η ώρα να πούμε καλό καλοκαίρι..

     Όταν τον Σεπτέμβριο ξεκινούσαμε αυτό το blog, δεν περιμέναμε την τόσο γρήγορη εξέλιξη του και όλη αυτή την αγάπη που πήραμε από όλους εσάς. Με μόνο στόχο, το να παρουσιάσουμε συνεντεύξεις καλλιτεχνών, μακριά από κίτρινες και ροζ αποχρώσεις, με μόνο κριτήριο την προβολή της δουλειάς των καλλιτεχνών και την ενημέρωσή σας γύρω από τα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, προσπαθήσαμε και καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, να ήμαστε παρόντες στα περισσότερα και τα μεγαλύτερα event.
     Το καλοκαίρι όμως ήρθε και έτσι θα πρέπει να σας αποχωριστούμε για λίγο διάστημα. Υποσχόμαστε όμως, να επιστρέψουμε τον Σεπτέμβριο, με πολύ όρεξη και δύναμη, για να συνεχίσουμε την πορεία του blog που αγαπήσατε, με πολλά και αποκλειστικά θέματα.
    
Τρία πολύ μεγάλα ευχαριστώ.
1)      Σε όλους τους καλλιτέχνες, τους συναδέλφους δημοσιογράφους, τις δισκογραφικές εταιρείες, τις εταιρείες παραγωγών παραστάσεων και όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας παραχώρησαν συνεντεύξεις.
2)      Σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους, από τηλεοπτικούς σταθμούς και  ιντερνετικά blogs και sites σε όλη την Ελλάδα, για την συνεργασία και την υποστήριξη.
3)      Σε όλους εσάς, τους αναγνώστες και τους επισκέπτες του blog μας, που μας αγκαλιάσατε και παρακολουθήσατε τα βίντεό μας.

     Τέλος, ένα ευχαριστώ και σε όλους τους συνεργάτες του blog την ακούραστη ομάδα, που ήταν πανταχού παρούσα και τράβηξε τα πάνδεινα, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο.  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!